MKB en (startende) Ondernemers

WAT WIJ DOEN

Wij zijn Desk22, een administratiekantoor specifiek voor de kleine ondernemer en al zijn vragen. Denk daarbij aan de financiële administratie, de BTW-/IB- en VPB aangifte, belastingvragen en salarisadministratie. Ook als je gaat starten met je eigen bedrijf kun je bij ons terecht. We helpen je graag zodat je goed van start kan gaan.


Samen bekijken we waarbij we je kunnen ondersteunen bij het voeren van je (financiële) administratie. Wat wil en kun je zelf doen? Met als doel dat je overzicht, inzicht en controle hebt over jouw bedrijf en je financiën.


JE BENT (STARTENDE) ONDERNEMER


Een eigen bedrijf starten is spannend, een beetje eng maar bovenal ontzettend leuk! Met een goed business plan alleen kom je er niet, want (wanneer) ga je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Ga je voor een eenmanszaak of een BV? Wanneer moet je BTW gaan betalen? Wat moet je allemaal regelen en doen voor de administratie?   


Je komt er al snel achter dat er een hoop bij komt kijken als je je eigen bedrijf start. Zaken waar je vragen over hebt en je ziet dat er werkzaamheden bij komen die je misschien niet zo leuk vindt, zoals de administratie. Neem contact met ons op voor een startersgesprek om je kijken wat we voor je kunnen doen.

JE BENT ONDERNEMER


Je hebt een eigen onderneming en dat gaat goed. De administratie is een bijkomende verplichting en je wilt daar hulp bij. Samen gaan we kijken wat je uit handen wilt geven.

Wat kun en wil je zelf doen en waar mogen we jou bij helpen?


Denk bijvoorbeeld aan: BTW-aangiftes, boekhouding, jaaraangiftes, belastingvragen en salarisadministratie.


Planning en Budgettering


Heb jij een goed overzicht van al jouw inkomsten en uitgaven per maand? Heb je zicht op je privé-uitgaves en is het geen verrassing als de blauwe envelop op de mat valt?

Of mag hier nog wel wat verbetering in komen?


Samen nemen we jouw financiën door en krijg je weer inzicht en overzicht. Het is ontzettend fijn om te weten waar je financiëel aan toe bent en dat je spaardoelen behaald kunnen worden.